Over Margriet
Een onafhankelijke buitenstaander die je een zetje in de goede richting geeft

MargrietvdKampVoordat ik in 2008 voor mezelf begon werkte ik ruim 10 jaar bij verschillende organisaties in vaste dienst. Ik heb daar alles meegemaakt waar ik organisaties en teamleiders nu bij help. Ik dacht destijds vaak: ‘Is er nu niemand die hier bij kan helpen?’ Maar net zo vaak dacht ik het ook niet. Simpelweg omdat ik geen flauw benul had dat je bij dat soort situaties ook hulp zou kunnen krijgen.

 

Ik weet uit ervaring wat een gigantisch groot verschil het maakt of je leidinggevende jouw talenten en kwaliteiten ziet, je stimuleert en motiveert. Of dat je leidinggevende jouw prestaties afkraakt. Ik weet ook hoe het is om in een team te werken dat divers is aan stijlen en kwaliteiten, en gedreven is om mooie prestaties neer te zetten. Dat is heerlijk, geeft energie en vleugels. Zo’n team laat je echt boven je zelf uitstijgen. Ik ken ook de onmacht van het wel anders willen, maar niet weten hoe.

Mijn klanten geven aan hoe blij ze zijn dat ze knelpunten hebben opgelost, patronen hebben doorbroken, frustraties achter zich gelaten.

Hoe fijn had ik het gevonden om af en toe een beroep te kunnen doen op een onafhankelijk buitenstaander die ons een zetje in de goede richting had kunnen geven. Wat een opluchting en vrijheid had mij en m’n team dat kunnen brengen. Al die teams, teamleiders en organisaties die dat ook willen, wil ik helpen.

 

Mijn klanten geven aan hoe blij ze zijn dat ze knelpunten hebben opgelost, patronen hebben doorbroken, frustraties achter zich gelaten.

Dat kan jij ook. Wil je weten hoe?
Bel me gerust:  06 – 2957 4248

“I have known Margriet as a dedicated, enthousiastic and skillful trainer with a clear strategy and interactive approach. She listens to the client and merges the needs with her own guiding principles. She is easy to connect with and is able to generate energy in a group. Part of the secret is her being a very nice and caring personality.”

Caroline van Dullemen, directeur World Granny

Samen met

Als zelfstandig ondernemer werk ik graag samen met anderen

 

Met Marga Rijken en John Rijsdijk vorm ik MaMaJo, een team dat vaardigheden en gedrag versterkt met direct resultaat in de praktijk. Klik hier voor de flyer.
www.margarijken.nl
www.coachingvraag.nl

Met Suzanne van Emden van TOT vorm ik een katalysator voor teameffectiviteit.

www.tottot.nl

Annette Looijestijn is mijn sparringpartner voor persoonlijke profilering en heeft mijn website gemaakt. www.attentieattentie.com